Menu
Your Cart

Lounge Chair

Her finder du vores udvalg af brugte Charles Eames lounge chairs, i forskellige varianter. Alle vores Lounge Stole er produceret hos Vitra  

Gratis Fragt
ved køb over DKK 1000,-
Kundeservice +45 40171539
Kun Originale varer
Vi er e-mærket
7321
Designer: Charles EamesProducent: Vitra Model: Lounge chairMål:  B:84 x D: 92 x H: 89 / Siddehøjde: 38 cmMaterialer: creme farvet læder og santospalisander Stand: Brugt Eames loungechair, som fremstår i pæn og nydelig stand, og med minimal patineret læder. Om Charles Eames Lounge..
DKK 28.000,00
Uden moms:DKK 28.000,00
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)


Om Charles Eames lounge chair: 

 Da krydsfineren dukkede op i 40’erne, blev Charles og Ray Eames hurtigt inspireret af det stærke og lette materiale, hvilket ledte til at de begyndte at eksperimentere med det, hvilket senere hen ledte til Lounge chairen i 1956, og er til den dag i dag kendt for at være en af verdens mest komfortable lænestole. 


Eames Lounge Chair fremstår med en base af aluminium, som kan fås både med poleret aluminium, forkromet aluminium eller sort lakeret fod. Stolens skal fremstår af krydsfiner som kan fås i palisander, valnød og kirsebærstræ. Stolen er monteret med hynder som er polstret med læder, som giver Lounge Chairen dets fantastiske sidekomfort. 


Her er hvorfor du bør købe din brugte Eames Lounge Chair hos CPH-Classic:

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed at der findes masser af kopier Eames lounge chair, som sagtens kan ligne den originale vare, hvis man ikke har stor erfaring med Eames møbler. Især hvis man er på udkig efter brugte Eames møbler skal man være på vagt.

Hos CPH-Classic har vi mere end 15.års erfaring med Eames Lounge chairs og kan derfor med sikkerhed altid vurdere om en brugt Eames lounge chair er original eller ej. 

Udover det er der følgende fordele ved at købe din brugte Eames lounge chair hos CPH-Classic:


Halv prisen af nyprisen: Når du køber en brugt Charles Eames lounge chair hos os, får du den til omkring halvdelen af den vejledende pris fra ny.

Gratis levering: Hos CPH-Classic sørge vi personligt for levering af vores eames loung stole uden beregning, dette gør vi for at sikre os at du er tilfreds med dit køb samt at stolen ikke for skader under transport.

Kun originale Eames lounge chairs: 

Hos CPH-Classic handler vi kun med originale Charles Eames lounge chairs fra Vitra. Vi har 15 års erfaring indenfor brugte Eames møbler og kan derfor med vores ekspertise garantere at alle vores møbler er originale.


- så vil du være på den sikre side så køb din Eames lounge chair hos CPH-Classic.