Menu
Your Cart

Oxchair

Her finder du vores udvalg af brugte Wegner oxchairs, i forskellige varianter. Vi har både ældre og nyere modeller af oxchair som er produceret hos AP stolen og Erik Jørgensen.

Gratis Fragt
ved køb over DKK 1000,-
Kundeservice +45 40171539
Kun Originale varer
Vi er e-mærket
Mærke: Hans J. Wegner
3476
Hans J. Wegner.1914-2007. Lænestol  Model EJ100, Ox chair / Oksen. Originalt betrukket med natur læder, ben af poleret stål. Formgivet 1960. Fremstillet hos Erik Jørgensen. Fremstår med kraftige slidtager. Yderliger billeder kan rekvireres..
DKK 30.000,00
Uden moms:DKK 30.000,00
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Om Hans J. Wegner Ox chair: 

Oxchair er en af Wegners mere unikke stole, da Wegners møbler ofte er er produceret i træ, men Ox chair er produceret i stål og læder hvilket giver lænestolen et maskulint look, men man kan dog uden tvivl sagtens genkende Wegner i oxchairen.

Wegner designede Ox chairen i 1960, og blev i starten produceret hos Ap Stolen, men produktionen blev senere hen overtaget af Erik Jørgensen. Oxchair går også under dets vare nr som er: EJ-100 


Derfor bør du købe din brugte Wegner Oxchair hos CPH-Classic: 

Når du køber brugte Wegner stole er det ingen hemmelighed at man skal være opmærksom på hvem man handler med, både p.ga. hælervare, men også kopier. Der bliver produceret falske Wegner ox chairs, og det kan være svært at se med det blotte øje om den er original, især hvis man vil købe en brugt Wegner ox chair. 

Hos CPH-Classic har vi mere end 15.års erfaring med Wegner møbler, og kan derfor forsikre at alle vores brugte ox chairs, er originale og uden ulovlig baggrund. 

-Udover det er der følgende fordele ved at købe din brugte Oxchair hos CPH-Classic


Gratis levering: Når du køber en brugt wegner oxchair hos os, sørger vi personligt for levering, så vi er sikre på at du er tilfreds samt at vi kan besvare spørgsmål, udover det levere vi det også selv for at sikre os at ox chairen kommer frem i god behold, og uden påførte skader under transport.

Kun originale vare: Hos CPH-Classic har vi mere end 15. års erfaring med Brugte Wegner møbler og kan derfor forsikre at alle vores brugte Wegner Oxchairs er originale. 

Fra halv pris af nyprisen: Når du køber en brugt Wegner oxchair hos os ligger den typisk fra halv pris af nyprisen. Vores brugte Oxchair lænestole for læder pleje samt poleret stellet så de fremstår i bedst mulig stand.