Menu
Your Cart
Hurtig levering
+45 40171539
God kunde service

Poul Kjærholm PK-22 sort Læder

Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Nyhed
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
Poul Kjærholm PK-22 sort Læder
DKK 14.500,00
  • Lager: 6
  • Varenr.: 7254
  • Lokation: showroom
  • Frit leveret: I stueplan brofast i Danmark

Designer: Poul Kjærholm

Producent: Fritz Hansen 

Model: PK-22

Mål:  B:60 x D: 60 x H: 80 / Siddehøjde: 27 cm

Materiale : sort Bizon læder

Stand: Stolene fremstår nypolstret med minimale brugsspor på stel

 

Om Poul Kjærholm lænestole PK-22:

PK-22 lænestolen blev designet i 1968 af Poul Kjærholm. Denne PK-22 lænestol fremstår med sort læder med minimale brugsspor. Udover det fremstår stolene med et stel af Matforkromet fjederstål, hvilket giver PK-22 lænestole et elegant look. 6 stk på lager. Stolene fremstår med nyt betræk af sort bison læder.

Classic Læder

Classic Læder har fået en stærk overfladebeskyttelse hvilket betyder at at den er slide stærk, og ikke tager let imod pletter, det betyder også at stolene ikke behøves at blive behandlet med f.eks. læderfedt. Udover det for læderet ikke en stærk patina. Hvis du leder efter en lædertype som er slide stærk og som er meget brugervenlige, så er classic læder det rigtigt valg for dig.

Anilin Læder

Anilin læder er valket med farve og blødgjort. Naturligt blødt indfarvet læder uden overfladebeskyttelse med det ”rigtige” læder touch. Læderet er mat i farven, og får en fin patina med tiden. Denne læder er modtagelig overfor pletter så man ser typisk denne lædertype på f.eks. Arne Jacobsen Ægget. Denne lædertyper kan fremstå med naturlige spor som f.eks. strækmærker.

Elegance Læder

Elegance læder er en af de mest eksklusive læder typer man kan få, da elegance kun er af den bedste sortering. Elegance læderen har en natrulig og blank overflade, som virkeligt for en smuk patina med årene. Elegance læderen lige så vel som Anilin læderen kan fremstår med strækmærker.

Natur Læder

Natur læder er nok den mest eksklusive læder type, og af den bedste sortering. Denne lædertype har en meget begrænset overfladebehandling, og fremstår derfor naturlig blød og rå. Denne Læder for en meget fin patina, som giver et meget eksklusivt udseende. Denne lædertype har en naturlig overflade, som fremstår med strækmærker og naturlige spor.

Bizon Læder

Bizon læder minder meget om classic læderen, dog er det en tykkere læder, hvilket gør at den er meget slide stærk og let at holde ved lige pga dets stærke overfladebehandling. Denne type læder er typisk brugt til Børge Mogensen Sofaer, da den er meget slides stærkt. Udover det har Bizon læderen en mere grov struktur.