Så er det på tide at puste nyt liv i dit møbel med en ombetrækning, så det kan leve videre i flere generationer.


Hos CPH Classic har vi ekspert erfaring med ombetrækning af danske designklassikere, herunder Arne Jacobsens Ægget og Svanen. Med respekt for historien og metoderne, som møblerne er betrukket efter, ombetrækker vi altid møblerne efter originale metoder som hos den originale producent og med kvalitetslæder.


Valget er mellem classic (sort eller cognac) eller anilin læder (sort, cognac, walnut eller natur).


Ægget bliver monteret med nyt skum og polstres af de professionelle polstrere hos CPH-Classic med den valgte læder og med håndsyning. Leveringstid: 8-10 uger fra indleveringsdato.


Om Classic læder: 

Classic læder er en slidstærk læder som har en stærk overfladebeskyttelse, hvilket betyder, at stolene bevarer deres farve, og at læderet kan modstå diverse pletter, i så fald kan man tørre læderet af med en våd klud. Classic læder er ofte brugt til spisebordsstole pga. dets evne til at modstå pletter. Strækmærker, insektbid og andre naturlige mærker kan forekomme som følge af at læder er et naturprodukt.


Om Anilin læder: 

Anilin læder er af den bedste sortering af læder, som er blevet farvet samt blødgjort. Læderet fremstår mat og uden overfladebeskyttelse, hvilket betyder, at læderet kan fremstå råt og kan fremstå med strækmærker mm. fra dyret. Udover det vil læderet med tiden få en smuk patina, hvilket giver læderet et levende og eksklusivt look.


Kontakt os enten via vores formular, mail: info@cph-classic.com eller telefon: 28491875.