Menu
Your Cart

Om Copenhagen Classic


Fra auktion til passion i en krisetid


Søren Stage gør det, de fleste nøjes med at tænke. I 1980’erne opbyggede han en kæde af fotoforretninger, og i 2004 blev han partner i auktionsfirmaet Lauritz.com, hvilket samtidig blev et springbræt til at dyrke passionen for klassisk dansk møbelformgivning fuldt ud. I 2004 startede Søren Stage INsign Company, der senere blev til det nuværende Copenhagen Classic, og samtidig med navneskiftet blev dørene slået op til et 1.200 m2 stort showroom med møbler, kunst, keramik og antikviteter i Herlev ved København. I dag omsætter firmaet for et tocifret millionbeløb til købere over hele verden og drives nu af Søren Stage sammen med sønnen, Anders Stage, der har arvet sin fars interesse for det stilrene, klassiske design. 

Livet leves videre gennem klassikerne


”Det er fantastisk at skabe nyt liv i de gamle danske klassikere. Det er hele fornøjelsen og i den grad den store passion, der gør det muligt at pleje det store netværk, der skal til for overhovedet at kunne skaffe de eftertragtede danske klassikere,” udtaler Søren Stage. Han og sønnen, Anders, kører selv omkring 7-10.000 km. om måneden rundt i Danmark, hvor de besøger dødsboer, virksomheder og private, som har møbler og andet dansk design, som ønskes solgt. Vi bruger gerne mange ressourcer på de gamle møbler, både på polstring såvel som anden renovering, og derfor er vi interesserede i alle klassikere uanset stand.

Renovering med nænsomhed og respekt


Når man står med én af de danske klassikere, er man ikke i tvivl om kvaliteten både i formgivning og håndværk. Derfor er det vigtigt for os, at eventuel renovering foregår med respekt for de tanker, der oprindeligt lå bag møblet. Her er møblerne i gode hænder og får den behandling, de fortjener, inden de skal videre. 

Interessen er stigende


Vi har opbygget et stort internationalt netværk af købere til dansk design, og da vi med disse kontakter næsten altid kan opnå bedre salgspriser, end det er muligt at få i Danmark, er det muligt for os at handle med andre lokale design- og kunsthandlere. Vi oplever via vores webshop og annoncer på internationale designsider et stigende antal besøgende på hjemmesiden. Desuden modtager vi dagligt mange henvendelser fra interesserede købere – både fra Danmark, Asien og USA. Vi har derfor i øjeblikket et stort kartotek af købere til møbler og lamper, som vi ikke pt. har på lager. Interesserede læsere er derfor mere end velkomne til at kontakte os, hvis de har en ”klassiker” liggende på loftet eller tilovers i sommerhuset.