Menu
Your Cart

Handelsbetingelser


Virksomhedens juridiske navn: CPH-CLASSIC ApS

Virksomhedens kaldenavn: Copenhagen Classic

Selskabsform: ApS

Ejet af: Søren Stage Holding ApS

CVR-nummer: 27446876

Etableringsår: 2005

Adresse: Marielundvej 46, 2730 Herlev

Telefonnummer: 40171539

Bank: Danske Bank 

Registrerings- og kontonummer: 3227 3227403667 

IBAN: DK3330003227403667 SWIFT: DABADKKK

Officiel e-mail adresse: info@cph-classic.com

Officiel web-adresse: www.cph-classic.com


Bestilling: 

Du kan bestille varer fra Copenhagen Classic på følgende måder:
- via hjemmesiden
- via e-mail 
- via post 

I forbindelse med bestilling kan du vælge, om du vil oprette en konto. Såfremt betingelserne godkendes i forbindelse med et køb og samtidig oprettelse af en konto, accepteres vores privat politik. Når du har oprettet en konto, kan du til enhver tid logge ind og se/rette/slette data. Du har via din konto fuld kontrol i henhold til GDPR-reglerne. 

Alle priser på websitet angives inklusiv moms på nye varer, brugtmoms på brugte varer samt alle afgifter, told med mere. 

Aftaler på vores website kan indgås på dansk. 

Når du har indgået en aftale med os, opbevarer vi kontrakten, så du kan tilgå den senere via den brugerkonto, du har oprettet hos Copenhagen Classic. 

Produktprissætning:

Vi gør opmærksom på, at alle priser er nettopriser, og at prissætningen ikke kan forhandles, hvilket betyder, at vi kun sælger til de udbudte priser. Yderligere forbeholder vi os retten til at hæve priserne, medmindre der er indgået en bindende aftale. Har du købt og betalt en vare til en udbudt pris, er denne handel bindende fra Copenhagen Classic ApS’ side. 

Betaling:

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: 
- bankoverførsel 
- MobilePay 
- dankort/kreditkort

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Med betaling med bankoverførsel, skal varen være betalt senest på leveringsdagen kl. 9.00.

Ved betaling i udenlandsk valuta omregnes der altid til gældende dagskurs. 

Levering

Alle forsendelser fra Copenhagen Classic foregår via mail eller med Post Danmark, medmindre andet aftales på forhånd. 

Levering af vare: CPH-Classic sørger for levering brofast i Danmark, med egen vogn i stueplan inden for leveringstiden angivet på den bestilte vare. Kunden vil blive kontaktet senest 24 timer før levering.  Levering sker hverdage mellem kl. 9.00 og kl. 15.00 og på det angivne tidspunkt som vores medarbejder foreslår når du ringes op i forbindelse med indgåelse af leveringsaftalen. Er dette tidspunkt ikke muligt kan leveringen udsættes til næste leveringstur.

Ønskes levering på andre tidspunkter end de ovenstående angivne tidsrum sker det mod betaling på forudgående tilbud.

Ved køb af mindre vare vil den blive sendt via PostNord eller DHL, med omdeling indenfor 7 dage.
Ved køb af vare på forudbestilling kan der være op til 30-60 dages levering.
Grundet inflation med stigende energipriser tillægges miljøgebyr.

Force majeure: I tilfælde af ekstraordinære situationer, kan leveringstiden blive udskudt. I så fald vil kunden blive kontaktet og informeret om situationen. 

Ved køb af polstring: Ved køb af møbelpolstringer afhenter CPH-Classic uden beregning, samt leverer brofast i Danmark. Ved køb af polstringer gør CPH-Classic opmærksom på, at fortrydelsesretten bortfalder når ydelsen er udført.
Fra afhentning af møbler til polstring til at polstringen er udført og leveret, kan der gå op til 40 dage.

På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om, at din ordre er blevet afsendt.

Opretter du en brugerkonto hos CPH-Classic, kan du altid se status på din ordre ved at logge ind på din brugerkonto, husk at logge ind i forbindelse med køb.
Når din bestilling er afsendt med PostNord vil du kunne følge den via track & trace. Track & trace tilbydes dog kun, når vægten på bestillingen overstiger 2 kg.

Der tages forbehold for varer på forudbestilling, hvilket vil være beskrevet under varen. Dette kan betyde længere leveringstid på op til 30 dage. Stort set alle varer hs CPH-Classic er brugte varer og forefindes derfor oftest i et eksemplar. Hvis du laver en aftale med Copenhagen Classic om en besigtigelse, er dette ikke en bekræftelse på køb. Hvis du skal være sikker på, at der ikke sker mellemsalg, skal du bestille produktet og have en bekræftelse herpå.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dvs. at B2C har 14 dages fortrydelsesret, hvorimod B2B ikke er omfattet af samme lovgivning. Dette kræver en særskilt aftale med CPH-Classic. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller vi har indgået en aftale om en ydelse.

Når du køber produkter i forbindelse med besøg i vort showroom, er der ikke en fortrydelsesret i henhold til markedsføringsloven, men kun ombytningsret.

Ydelser
Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper når ydelsen er fuldt leveret.
I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på. Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Varer
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen eller den dag, vi har lavet aftalen, til at give os besked om, at du vil fortryde aftalen. Du kan sende en mail til info@cph-classic.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde varekøbet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af varekøbet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du får ikke fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb, samt skal du selv stå for at få varen retur.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
     - Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.
     - Når du køber produkter i forbindelse med besøg i vort showroom, er der ikke en fortrydelsesret i henhold til markedsføringsloven, men kun ombytningsret.

Returnering af varer
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for Møbler og belysning.
Udgifter til returnering af disse varer forventes højst at koste dkk. 6000,-

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder aftalen, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for ydelser
Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller levering kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret.
Rimelige omkostninger kan dække over den udførte del af arbejdet, f.eks. materialer, arbejdstid, transporttid, mandskabstid etc.

Særligt for varer
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Marielundvej 46D 1 tv., 2730 Herlev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 
Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og afleverer den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Når du køber produkter i forbindelse med besøg i vort showroom, er der ikke en fortrydelsesret i henhold til markedsføringsloven, men kun ombytningsret.

Reklamation

Forbrugere gives efter købelovens regler for varekøb en reklamationsret i 24 måneder på alle varer, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser.
Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på info@cph-classic.com

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varer, som er opstået 24 måneder efter købet. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er dog en forudsætning, at disse fejl og mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis varen er behæftet med en mangel, er du berettiget til at kræve omlevering. Dette vil sige, at du kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den vare, der reklameres over. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget, samt at omlevering ikke medfører urimelige omkostninger for Copenhagen Classic. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder efter at fejlen er opdaget, anses reklamationen altid for værende rettidig. Copenhagen Classic refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores e-mail. Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, er vi nødsaget til at tage et administrationsgebyr på 200 kr. til dækning af udgifter i forbindelse med tests, og hertil kommer udgifter til forsendelse. 

I det tilfælde at der er tale om nypolstrede produkter, dækkes garantien af Copenhagen Classic Aps og ikke af den pågældende producent. 

Varen sendes til
Marielundvej 46D 1tv., 2730 Herlev

Vi modtager kun pakker som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Showroom og åbningstider
 
Alle er velkommen i Copenhagen Classic showroom.

Copenhagen Classic er en internet drevet virksomhed og har derfor ingen faste åbningstider, så er du interesseret i at besøge os, sker det på en skriftlig forudgående aftale, som kan rettes til info@cph-classic.com, hvorefter du modtager en skriftlig bekræftelse.

Vi gør opmærksom på, at det udbud af varer, der befinder sig på www.cph-classic.com, kan variere med de varer, der befinder sig i vort showroom. Det er derfor vigtigt, at du oplyser, hvilke varer du ønsker at besigtige, så vi kan være sikre på, at disse ankommer eller befinder sig i vort showroom på den dag, du ønsker at besøge os. Af hensyn til at kunne yde dig den bedste personlige service og rådgivning, vil det ligeledes være en fordel at aftale både dato og tidspunkt for et besøg.

Al handel i vort showroom sker på baggrund af de handelsbetingelser, som forefindes på www.cph-classic.com.

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud med mere. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du blot sende en mail til soeren-stage@email.dk. På websitet har vi en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til din ven og gøre ham eller hende opmærksom på www.cph-classic.com. Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale. 

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen og/eller ydelsen til dig. 
 
Personoplysningerne registreres hos CPH-Classic ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på cph-classic.com er CPH-Classic ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@cph-classic.com.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (info@cph-classic.com). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Cph-Classic.com
Marielundvej 46D 1,th
2730 Herlev 
E-mail: Info@cph-classic.com 
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/ydelser:

__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________  Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 
Handelsbetingelser er senest opdateret d.13.10.2021