Menu
Your Cart

Levering og forsendelse

Ved levering af møbler og større lamper brofast i Danmark leverer vi altid med vores egne chauffører og vogne inden for 1-2 timers interval. På almindelige lagervarer er der ca 1-2 ugers levering men i mange tilfælde kan vi også levere før.


Vi kontakter dig ca. 2 dage før vi har mulighed for at levere din ordre. 


Levering i Danmark


Levering af møbler og større varer: Levering af møbler, større lamper etc. vil blive leveret af egen chauffør efter et planlagt tidspunkt. Vi ringer mindst 1-2 dage i forvejen for at aftale nærmere. Ved levering af sofaer og større varer, kan det planlægges at vi kommer 2 mænd (gælder kun Sjælland). Ved levering af sofaer og større varer i Jylland kommer vi altid kun 1 mand, dog er vi altid villig til at give en hånd til at få tunge varer ind (gælder kun stueplan).


Lagervarer: 1-2 ugers levering

Bestillingsvarer: 4-6 ugers levering


  • Storkøbenhavn/Nordsjælland: Vi leverer typisk hver uge onsdag-fredag, mellem kl. 9-14.

  • Syd og Vestsjælland: Vi leverer typisk hver anden uge torsdag-fredag (ulige uger), mellem kl. 9-15. 

  • Fyn og Jylland: Vi leverer hver anden uge torsdag-fredag (ulige uger), mellem kl. 7-20. 


Levering til ikke brofaste øer: Ordre til øerne vil med udgangspunkt blive leveret med et transport firma, hvor prisen vil blive udregnet ved checkout, eller ved henvendelse via mail. Vi leverer også gerne til din egen leverandør så fremt at den er lokaliseret brofast. I såfald skal du indtaste din leverandørs adresse under leveringsadresse ved bestilling.


Levering af mindre varer: Levering af mindre varer som: keramik, plejeprodukter, hynder etc. vil blive sendt med Postnord eller DHL, senest 24 timer efter bestilling. Vi vil give besked så snart varen er afsendt. Hvis din ordre kan blive sendt med Postnord vil det fremgå ved checkout.


Møbelpolstring, afhentning og levering: Når du bestiller en møbelpolstring vil vi afhente din møbel på din adresse og derefter sende det til ompolstring, men du er også velkommen til selv at levere dit møbel i vores showroom. Når vi har fået dit møbel retur leverer vi det til dig på din adresse. Levering i udlandet


Levering af møbler og større varer: Levering af møbler, større lamper etc. vil blive leveret af Magic Movers. Så snart din ordre er blevet afhentet af Magic Movers vil du modtage en mail, og derefter vil du blive kontaktet af Magic Movers med en leveringsdato. 


Lagervarer: 2-4 ugers levering

Bestillingsvarer: 4-8 ugers levering


Leveringspris vil blive beregnet ved checkout.


Levering af mindre varer: Levering af mindre varer som: keramik, plejeprodukter, hynder etc. vil blive sendt med Postnord eller DHL senest 24 timer efter bestilling. Vi vil give besked så snart varen er afsendt. Hvis din ordre kan blive sendt som pakke med Postnord, vil det fremgå ved checkout. Afhentning

Afhentning i vores showroom er naturligvis også en mulighed. Som udgangspunkt kan vi have din vare klar til afhentning 24 timer efter du har lavet en bestilling. Så snart din vare er klar til afhentning vil du modtage en mail. 


Adresse: 

Marielundvej 46D 1. sal til højre

2730 HerlevÅbningstider for afhentning: 

Mandag-torsdag: 10:00-16:00

Fredag: 10:00-15:30

Lørdag & Søndag: Lukket


(Obs: Du kan først afhente din ordre når du har modtaget en bekræftelse på mail om at den er klar)Levering uden for EU


CPH-Classic tilbyder gerne levering til lande uden for EU, dog kun efter aftale da vi ikke har en standard pris på levering uden for EU, og først skal have en pris af vores speditør. Vi gør opmærksom på at ved levering til lande som ikke er en del af EU's frihandelsaftale vil der blive pålagt moms/told ved import. 


Moms og told ved levering uden for EU: Når du får en vare fra os i Danmark til dit land uden for EU, vil du blive pålagt import told/moms på 25% af købsprisen, som du som importør hæfter for. Dette er både gældende for nye og brugte varer. 


Hvordan importerer vi uden for EU?

Når vi skal sende en ordre uden for EU anbefaler vi folk at tage kontakt til vores kundeservice: info@cph-classic.com som vil udregne et tilbud på fragt prisen. 


Når du accepterer vores tilbud på fragt, sørger vi for at din vare bliver pakket ordentligt så den kommer frem til dig uden skrammer, og derefter vil vores speditør afhente din ordre og sørge for at den kommer frem til dig. 


Vores speditør vil derefter tage kontakt til dig for at aftale et leveringstidspunkt samt udfylde moms/toldpapirer. Kun speditøren har mulighed for at udfylde moms/toldpapirer. CPH-Classic kan ikke hjælpe med dette. 


Kan jeg selv arrangere leveringen?

Ja du kan sagtens selv arrangere din levering, hvor din speditør kan komme og hente din ordre på vores lager efter aftale. Vi vil give besked så snart din ordre er klar til at blive afhentet. CPH-Classic kan ikke være behjælpelige med moms/toldpapirer. 


Kan I levere til min speditør? 


Ja såfremt din speditør er lokaliseret brofast i Danmark kan vi sagtens levere din vare hos din speditør. Såfremt at dette er dit ønske, ber vi dig blot om at oplyse adresse samt telefonnummer på din speditør som din leveringsadresse når du bestiller via vores hjemmeside.