Menu
Your Cart

Levering og forsendelse

Ved levering af møbler og større lamper brofast i Danmark leverer vi altid med vores egne chauffører og vogne inden for 1-2 timers interval. På almindelige lagervarer er der ca 1-2 ugers levering men i mange tilfælde kan vi også levere før.


Vi kontakter dig ca. 2 dage før vi har mulighed for at levere din ordre. 


Levering i Danmark


Levering af møbler og større varer: Levering af møbler, større lamper etc. vil blive leveret af egen chauffør efter et planlagt tidspunkt. Vi ringer mindst 2 dage i forvejen for at aftale nærmere. Ved levering af sofaer og større varer, kan det planlægges at vi kommer 2 mænd (gælder kun Sjælland). Ved levering af sofaer og større varer i Jylland kommer vi altid kun 1 mand, dog er vi altid villig til at give en hånd til at få tunge varer ind (gælder kun stueplan).


Lagervarer: 1-2 ugers levering

Bestillingsvarer: 4-6 ugers levering


  • Storkøbenhavn/Nordsjælland: Vi leverer typisk hver uge onsdag-fredag, mellem kl. 9-14.

  • Syd og Vestsjælland: Vi leverer typisk hver anden uge torsdag-fredag (ulige uger), mellem kl. 9-15. 

  • Fyn og Jylland: Vi leverer hver anden uge torsdag-fredag (ulige uger), mellem kl. 7-20. 


Levering til ikke brofaste øer: Ordre til øerne vil med udgangspunkt blive leveret med JH-Transport, hvor prisen vil blive udregnet ved checkout. Vi leverer også gerne til din egen leverandør så fremt at den er lokaliseret brofast. I såfald skal du indtaste din leverandørs adresse under leveringsadresse ved bestilling.


Levering af mindre varer: Levering af mindre varer som: keramik, plejeprodukter, hynder etc. vil blive sendt med Postnord, senest 24 timer efter bestilling. Vi vil give besked så snart varen er afsendt. Hvis din ordre kan blive sendt med Postnord vil det fremgå ved checkout.


Møbelpolstring, afhentning og levering: Når du bestiller en møbelpolstring vil vi afhente din møbel på din adresse og derefter sende det til ompolstring, men du er også velkommen til selv at levere dit møbel i vores showroom. Når vi har fået dit møbel retur leverer vi det til dig på din adresse. 


Levering i udlandet


Levering af møbler og større varer: Levering af møbler, større lamper etc. vil blive leveret af JH-Transport. Så snart din ordre er blevet afhentet af JH-Transport vil du modtage en mail, og derefter vil du blive kontaktet af JH-Transport med en leveringsdato. 


Lagervarer: 2-4 ugers levering

Bestillingsvarer: 4-8 ugers levering


Leveringspris vil blive beregnet ved checkout.


Levering af mindre varer: Levering af mindre varer som: keramik, plejeprodukter, hynder etc. vil blive sendt med Postnord senest 24 timer efter bestilling. Vi vil give besked så snart varen er afsendt. Hvis din ordre kan blive sendt som pakke med Postnord, vil det fremgå ved checkout. 

Afhentning

Afhentning i vores showroom er naturligvis også en mulighed. Som udgangspunkt kan vi have din vare klar til afhentning 24 timer efter du har lavet en bestilling. Så snart din vare er klar til afhentning vil du modtage en mail. 


Adresse: 

Marielundvej 46D 1. sal til højre

2730 HerlevÅbningstider for afhentning: 

Mandag-torsdag: 10:00-16:00

Fredag: 10:00-15:30

Lørdag & Søndag: Lukket


(Obs: Du kan først afhente din ordre når du har modtaget en bekræftelse på mail om at den er klar)