Menu
Your Cart

Levering og forsendelseCopenhagen Classic tilbyder fri levering på alle varer brofast i Danmark og med levering i stueplan. Ønsker du levering i udlandet, på danske øer eller i etageejendom, beregner vi gerne et tilbud til dig. Det sker ved, at du fremsender os varenummer og leveringsadressen på info@cph-classic.com


Alle forsendelser fra Copenhagen Classic foregår via egen vogn eller med Post Danmark, medmindre andet aftales på forhånd. Efter endt bestilling på vores hjemmeside, vil du modtage en bestillingsbekræftelse som ”bevis” på, at din ordre er registreret af vores ordresystem. Vi vil straks, når vi har behandlet din bestilling, sende dig en meddelelse om, hvorvidt vi kan imødekomme din bestilling. På afsendelsesdagen vil du pr. e-mail modtage en besked om, at din ordre er blevet afsendt. 


Husk, at du altid kan se status på din ordre via den brugerkonto, du har oprettet hos Copenhagen Classic. Pakken vil dukke op på leveringsadressen i løbet af 1-2 hverdage eller blive afleveret på nærmeste posthus, hvis ingen er hjemme. Når din bestilling er afsendt med Post Danmark, vil du kunne følge den via Track & Trace. Track & Trace tilbydes dog kun, når vægten på bestillingen overstiger 2 kg. 


Stort set alle varer hos Copenhagen Classic er brugte varer og forefindes derfor i 1 stk. Hvis du laver en aftale med Copenhagen Classic om en besigtigelse, er dette ikke en bekræftelse på køb. Hvis du skal være sikker på, at der ikke sker mellemsalg, skal du reservere produktet og have en bekræftelse herpå. Ønsker du at reservere et produkt, kan det ske i 5 dage, og herefter ophæves reservationen automatisk, medmindre du har anden skriftlig aftale.