Menu
Your Cart

Showroom

Åbningstider:

Kun åbent ved forudgående aftale

Mandag-fredag

Mellem kl. 10-16.30


Adresse: 

Marielundvej 46D 1. sal 

2730 Herlev

Tlf.: +45 40 17 15 39
Copenhagen Classic er ikke en butik og fremviser kun varer i showroom på foranledning af interesse i konkrete produkter.


Alle er velkommen i Copenhagen Classic showroom på en forudgående aftale inden for vores åbningstider. I enkle undtagelser kan der træffes aftale uden for åbningstiden.


Ved besøg i vores showroom: Vi gør opmærksom på ved besøg i vores showroom, at ikke alle vores varer står fremme og står i stedet på vores lager. Du bedes derfor oplyse, hvad du gerne vil se på inden besøget, så du er sikker på, at varen står fremme ved ankomst. Vi har mulighed for at tage cirka 2-3 varer frem til hvert besøg. På grund af stor efterspørgsel for tiden på besøg i vores showroom, afsætter vi cirka 30 minutter til hvert besøg. 


Møblerne i vores showroom står ikke til fri afbenyttelse. Dette skyldes, at de fleste af vores varer er unikke og kun er på lager i få antal, og fordi det ved køb over webshoppen skal sikres, at varen bliver leveret i den beskrevne stand. Dog er der mulighed for efter aftale at få lov til at prøve et specifikt møbel inden et eventuelt køb. 


Da det er brugte varer, vi sælger, og disse kun er forefindende i et eksemplar, tager vi altid forbehold for udsolgte varer, medmindre der foreligger anden skriftlig aftale.


Al handel i vores showroom sker på de altid gældende handelsbetingelser, som kan findes på følgende link: https://www.cph-classic.com/betingelser


Bestil tid via mail: Info@cph-classic.com eller via tlf.: +45 40 17 15 39 Vi beder alle besøgende om at oplyse deres navn og telefonnummer, så vi kan ringe, hvis den ønskede vare bliver solgt inden besøget eller hvis der opstår et behov for at aflyse. Derudover bedes vores kunder at oplyse varenummer (står i varebeskrivelsen), så vi kan være helt sikker på, at have den rette vare klar til fremvisningen.

CPH-Classic - Velkommen til vores showroom med et stort udvalg af møbelklassikere

Book en tid i showroomet

Da vi altid ønsker at give den bedst mulige service overfor vores besøgende, tager vi kun imod besøg på en forudgående aftale.

Vi gør opmærksom på at alle vores varer ikke står fremme i showroomet derfor er det en god ide at oplyse hvilken vare du ønsker at se så vi evt. kan finde den frem til dig. 

Tidsrum for besøgstider: Mandag-fredag 10-16.30. 

3
Captcha kode