Menu
Your Cart

ShowroomÅbningstider:

Kun åbent ved forudgående aftale

Mandag-fredag


Adresse: 

Marielundvej 46D 1. sal 

2730 Herlev

Tlf.: +45 40 17 15 39


Alle er velkommen i Copenhagen Classic showroom, på en forudgående aftale.


Copenhagen Classic er en internet drevet virksomhed og har derfor ingen faste åbningstider


Ved besøg i vores showroom: Vi gør opmærksom på ved besøg i vores showroom, at alle vores varer ikke står fremme. Du bedes derfor oplyse, hvad du gerne vil se på inden besøget, så du er sikker på, at varen står fremme ved ankomst. Vi har mulighed for at tage cirka 2 varer frem til hvert besøg. På grund af stor efterspørgsel for tiden på besøg i vores showroom, afsætter vi cirka 30 minutter til hvert besøg. 


Møblerne i vores showroom står ikke til fri afbenyttelse. Dette skyldes, at de fleste af vores varer er unikke og kun er på lager i få antal, og fordi det ved køb over webshoppen skal sikres, at varen bliver leveret i den beskrevne stand. Dog er der mulighed for efter aftale at få lov til at prøve et specifikt møbel inden et eventuelt køb. 


Da det er brugte varer, vi sælger, og disse kun er forefindende i et eksemplar, tager vi altid forbehold for udsolgte varer, medmindre der foreligger anden skriftlig aftale.


Al handel i vores showroom sker på de altid gældende handelsbetingelser, som kan findes på følgende link: https://www.cph-classic.com/betingelser


Bestil tid via mail: Info@cph-classic.com eller via tlf.: +45 40 17 15 39 Vi beder alle besøgende om at oplyse deres navn og telefonnummer, så vi kan ringe, hvis den ønskede vare bliver solgt inden besøget!


CPH-Classic - Velkommen til vores showroom med et stort udvalg af møbelklassikere