Menu
Your Cart

Showroom


Alle er velkommen i Copenhagen Classic showroom, på en forudgående aftale.

Copenhagen Classic er en internet drevet virksomhed og har derfor ingen faste åbningstider, så er du interesseret i at besøge os, sker det på en skriftlig forudgående aftale, som kan rettes til info@cph-classic.com. Du vil herefter modtage en skriftlig bekræftelse. 

Vi gør opmærksom på, at det udbud af varer, der befinder sig på www.cph-classic.com, kan variere med de varer, der befinder sig i vores showroom. Det er derfor vigtigt, at du oplyser hvilke varer, du ønsker at besigtige, så vi kan være sikre på, at disse ankommer eller befinder sig i vores showroom på den dag, du ønsker at besøge os. Af hensyn til at kunne yde dig den bedste personlige service og rådgivning, vil det ligeledes være en fordel at aftale både dato og tidspunkt for et besøg.

Da det er brugte varer, vi sælger, og disse kun er forefindende i et eksemplar, tager vi altid forbehold for udsolgte varer, medmindre der foreligger anden skriftlig aftale.

Al handel i vores showroom sker på de altid gældende handelsbetingelser, som forefindes på www.cph-classic.comCPH-Classic - Velkommen til vores showroom med et stort udvalg af møbelklassikere