Udover møbler og indretning, forhandler vi også bøger. Vi har lige tilføjet mange nye små og store fotobøger med emner om bl.a. kunst, mode, biler, indretning, kendisser og danske designere.


Klik gerne ind på vores udvalg og se om der er noget der vækker interesse, men her får i en lille smagsprøve på to af bøgerne “Stars and Cars” & “Finn Juhls Akvareller”.



Stars and Cars:


Med fokus på 1950’ernes glamour, tages læseren med på en tur igennem en tid, hvor kendisser kørte i deres klassiske biler gennem det gyldne solskin i Sydfrankrig. Bag bogen står den legendariske irske fotograf, Edward Quinn. Bogen indeholder 150 af Quinns fotos fra Cote d’Azur bl.a. Picasso i hans Hispano-Suiza, Brigitte Bardot i hendes Lancia, og Aristotle Onassis i hans Porsche.


Edward Quinn (1920-1997) var oprindeligt en pilot og en guitarist inden han gav fotografi en chance. Han tog spontane fotos af kendisser i Cote d’Azur, kendissernes legeplads. Quinn havde gode forhold med kendisserne takket være hans charme, men han havde et specielt forhold med Picasso, der førte til, at Quinn forfattede flere bøger om kunstneren. 


Finn Juhls Akvareller:


En stor del af Finn Juhls (1912-1989) berømthed stammer fra hans design af Rådssalen i FN-bygningen i New York, og Juhls eget legendariske hus i Ordrup. Han har dog også en mindre kendt talent, nemlig at tegne akvareller af huse, møbler og interiører, hvilket er hvad denne bog viser frem suppleret med fotos og tegninger. Formålet af Finn Juhls akvareller var, at lette forståelsen af hans designs. Anne-Louise Sommer, Designmuseum Danmarks direktør, har skrevet teksterne i bogen, der giver udtryk for hans person som modernist og verdensmand. Finn Juhl var en del af Danish Modern-bevægelsen fra 1930-1960’erne sammen med bl.a. Hans Wegner, Arne Jacobsen og Børge Mogensen. Juhls storhedstid var primært i 1940’erne og 1950’erne og flere hans møbler betragtes stadig som klassikere i dag.