Vidste du, at hos Copenhagen Classic kan du udover at købe brugte møbeldesignere også lave en byttehandel med os?


Hvis du fx har en designer lænestol, som du er lidt træt af, kan du hos os give den i bytte for en eller flere af vores varer på hjemmesiden. Det er muligt at bytte med både møbler, belysning og kunst fra designere såsom Hans Wegner, Poul Henningsen, Finn Juhl, Poul Kjærholm, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, o.l. designere.

*Husk at hvis du i stedet kun vil ombetrække eller sælge, kan vi også gøre det uden at lave en byttehandel. 


Fremgangsmåde:


  • Send os nogle billeder med oplysning om møblets stand via e-mail eller telefon inkl. varen du er interesseret i at bytte med. Det er muligt at bytte flere varer til en enkel.

  • Vi svarer inden for 24 timer med en god byttepris inkl. ombytning og levering til din adresse. Vi giver altid den bedste markedspris vurderet efter standen på dit møbel. Vi har kunder over hele verden, som er interesserede i dansk design og derfor kan vi tilbyde den højeste markedspris. 

  • Du udfylder vores Brugtkøbsrapport, hvor vi derefter vil besigtige dit møbel hos dig. Du er også velkommen til at besigtige det møbel du er interesseret i hos vores showroom på en forudgående aftale indenfor vores åbningstider. 

  • Enten du eller vi overfører differencebeløbet.


    Kontakt os via mail: info@cph-classic.com eller telefon: 28491875.