Den vestlige verden er ikke i tvivl - danske designmøbler er de mest eftertragtede.

Copenhagen Classic har 20-års jubilæum i 2024 og har udviklet sig til én an de største forhandlere af danske designmøbler, produceret fra 1930 til 1970. Det er et familieforetagende, som drives af Anders og Søren Stage. Succesen skyldes stort engagement, seriøsitet og dygtige, dedikerede medarbejdere.

Virksomheden har til huse på 2500m2 i Herlev og har mere end 2000 varer på sin webshop, og er du interesseret i dansk design, kommer du ikke uden om Copenhagen Classic. Her føres kun de bedste danske designere samt en håndfuld udenlandske, og her tilbydes alene den bedste kvalitet.

Forretningen drives med en webshop og et showroom, hvor man bestiller tid for besøg. Dette koncept betyder, at omkostningerne holdes på et lavere niveau, så sælgere kan tilbydes en højere pris for deres brugte møbler, og samtidig kan købere regne med fair og konkurrencedygtige priser.

Langt størstedelen af det store udvalg er brugte varer, helt i tråd med det voksende fokus på bæredygtighed. Men der kan også være nye designmøbler fra bl.a. konkursboer og forretninger, der har indkøbt for store partier. Fælles for både brugte og nye varer er dog, at design og godt håndværk gør, at de kan bruges og være til glæde igennem generationer.

Et internationalt netværk gør det muligt at have en effektiv venteliste for kunder, der søger en bestemt vare, hvis denne ikke i forvejen findes på lagerlisten.

Da webshoppen opdateres med nye varer 2-3 gange om ugen, er der altid frisk inspiration at hente under nyhedsfanen på forsiden.

Søren Stage udtaler: "I vores showroom møder du altid Anders eller mig, fordi for os er det vigtigt at vi møder vores kunder personligt."