Hvor går du hen, når du ønsker at købe brugte designmøbler, lamper og kunsthåndværk?

Der er mange muligheder på markedet, herunder DBA, Gul og Gratis, lauritz.com m.fl. De forskellige købsplatforme har forskellige fordele og ulemper, og der er en lang række fordele ved at købe dine effekter hos Copenhagen Classic.

Copenhagen Classic er specialiseret i dansk og internationale møbelkunst, originale møbler, der blev fremstillet i 1930-1970, og som er udført at anerkendte møbelarkitekter. Copenhagen Classic er i dag en af de førende danske forretninger for brugte møbelklassikere og er samtidig specialiseret i restaurering af disse møbler.


Fordele ved at købe hos Copenhagen Classic i forhold til andre salgsportaler:

Fordelene ved at handle designmøbler, belysning og kunst hos Copenhagen classic i stedet for at benytte andre platforme som DBA og Gul og Gratis er, at der er 2 års garanti på alle varer, du køber, og varen er i en bedre kvalitet. Samtidig har du mulighed for at besigtige varen før køb i vort showroom, hvor du i øvrigt kan se vores store udvalg. I vort showroom kan du naturligvis få kvalificeret rådgivning, ligesom du kan ringe og få telefonisk rådgivning. Endvidere kender du varens herkomst, når du har købt varen hos os. Endeligt er der gratis levering ved køb af varer hos Copenhagen Classic.


Fordele ved at købe hos Copenhagen Classic i forhold til auktioner:

Fordelene ved at handle designmøbler, belysning og kunst hos Copenhagen Classic i stedet for at købe på auktioner, herunder Lauritz.com og Bruun-Rasmussen, er, at der er 2 års garanti på alle varer, du køber. I modsætning til køb af varer på auktion, skal du ikke betale et salær, hvorimod der ved køb hos auktionshuse typisk kommer et købersalær på 22,5% oveni hammerslagsprisen. Endvidere vil du kende købsprisen, når du køber hos Copenhagen Classic. De møbler, vi sælger, er blevet restaureret, således at de fremstår i deres bedst mulige stand, og du er hermed sikret en bedre kvalitet. Hos Copenhagen Classic har vi hele tiden et stort udvalg af varer, som du kan komme og se i vort showroom, mens du ved køb hos auktionshuse må vente på, at en ønsket vare kommer på auktion. Endeligt har Copenhagen Classic, i modsætning til auktionshusene, gratis levering, og du har altid mulighed for at kontakte os og få kvalificeret rådgivning.

Det skal også bemærkes, at Copenhagen Classic er e-mærket. Dette sikrer dig yderligere rettigheder.