Hvor går du hen, når du ønsker at sælge dine brugte designmøbler, lamper og kunsthåndværk ?

Der er mange muligheder på markedet, DBA, Gul og Gratis, Lauritz, m.fl. De forskellige salgsplatforme har forskellige fordele og ulemper, alle disse ulemper undgår du ved at sælge dine effekter til Copenhagen Classic.


Ulemper ved at sælge på salgsportaler:

Den Blå Avis, Gul og Gratis og Everclassic m.fl. er alle portaler, hvor du gratis og nemt kan uploade dine effekter og dermed sætte dine ting til salg. Hvad de fleste ikke tænker over er, at man, ved at sætte billeder på disse medier, udstiller sit hjem på nettet. Dertil kommer, at de interesserede købere kommer til dit hjem for at bese effekterne, og du ved faktisk ikke, hvem du lukker ind i dit private hjem.

Vores erfaring er, at salgstiden kan strække sig til en længere periode og at du derfor kommer til at bruge en del tid på at besvare spørgsmål fra interesserede og på at besvare useriøse bud.

Du opnår sjældent den pris, du har udbudt effekterne til....


Ulemper ved salg på auktion

Auktionsfirmaer som Lauritz, Brunn-Rasmussen m.fl. er portaler, hvor du sætter dine effekter til salg til højestbydende, hvilket betyder, at du reelt ikke kender din salgspris. Når du henvender dig til auktionsfirmaerne, og de skal give dig en ledetråd for, hvad dine effekter kan indbringe, sker det på baggrund af en vurdering. Denne vurdering er ikke nogen garanti for, hvad din vare opnår i hammerslag (salg). I langt de fleste tilfælde vil hammerslagsprisen (salgsprisen) opnår 60-70% af vurderingen!

Det vil sige, at hvis du sætter en effekt til salg for 1000, vil du typisk opnå en salgspris på 600-700 kroner, og hertil skal du nu trække yderligere 15% i omkostninger til auktionsfirmaet fra, for at lade dem sælge varen. Så det, du ender med at få for din vare, vil typisk komme til at ligge på cirka halvdelen af den vurdering, du havde aftalt med auktionshuset. Du skal ligeledes vente i 40 dage på at få pengene udbetalt.


Sælg dit design til markedets bedste vilkår hos Copenhagen Classic:

Når du sælger til Copenhagen Classic får du en høj ekspertise af faglighed og samtidig et hurtigt salg og afregning. Du slipper for at bruge din fritid på at besvare mail fra private købere som ønsker at forhandle på prisen, og i forhold til auktioner slipper du for salær og gebyrer, og du ved hvilket beløb din vare bliver solgt for, og har derfor ingen usikkerhed for salgsprisen.


Sådan foregår det når du sælger hos Copenhagen Classic:

Når du sælger hos Copenhagen Classic, sender du blot et par billeder på info@cph-classic.com eller på MMS 40171539 sammen med en kort beskrivelse, beskriv evt. skader og stand. Inden for 24 timer modtager du et svar fra os evt. med købstilbud, såfremt vi er interesserede.

Accepterer du vores tilbud, henter vi gratis effekterne på din adresse og udbetaler det aftalte beløb via bank, inden effekterne forlader dit hjem.

- Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud.


Alle handler sker under følgende vilkår:

- Vi udfærdiger en købekontrakt, hvor sælges navn, adresse, by og telefonnummer fremgår.

- Sælger erklærer, at varernes herkomst er lovlig, uden pant og ikke er genstand for andre ulovligheder.

- Sælger fremviser pas eller kørekort.