Designer: Svend Skipper


Formgivet: 1950’erne, relanceret i 2011


Producent: Skipper Furniture


Materialer: Hallingdal stof (70% uld & 30% viskose), sæbebehandlet egetræ og koldskum


Mål:

Bredde: 81 cm

Højde: 100 cm

Dybde: 87 cm

Sædehøjde: 44 cm


Vi tilbyder nu Skipper Bamsestolen i forskellige farver Hallingdal stof, som er en slidstærk og fleksibel uldtype, og med sæbebehandlet egetræ. Vi har også de tilhørende skamler til salg. Der er en global mangel på materialer, hvorfor der er en leveringstid på 8-10 uger, men vi tilbyder dem helt nye fra producenten og ikke brugte. 


Skipper Bamsestolen består af bløde linjer og afrundede kanter og er overpolstret, hvilket resulterer i en skøn komfort og lændestøtte. Ryggen har lodrette inddelinger og sædet er en løs pude. 


Siden 1955 har Skipper Furniture produceret stole, sofaer og skamler. Skipper Bamsestolen er et af deres mest kendte designs. Det er en lænestol af dansk design og materialer af høj kvalitet, der er en billigere alternativ end Hans J. Wegners Bamsestol produceret af Fritz Hansen. 


I samme stil som da de tidligere præsidenter af USA, John F. Kennedy og Richard Nixon, i 1960’erne sad på Hans J. Wegners The Chair, har den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, lige haft fornøjelsen af at sidde på en Skipper Bamsestol i juni 2022. Obama besøgte Danmark for at tale om klimadagsorden og grøn omstilling og han blev set siddende i en grå Skipper Bamsestol, som du nu har mulighed for at bestille hos os.


Kontakt os for yderligere info via mail: info@cph-classic.com, telefon: 28491875, eller vores formular.